NorthSide klar med årets sidste offentliggørelser

Foto: PR

Billetterne til NorthSide 2017 flyver over disken med rekordfart. Endagsbilletter til fredag og søndag er allerede udsolgt og med tilføjelsen af fem nye stærke navne er ruten mod udsolgt blevet en del kortere.

Det første af navnene er engelske The 1975 har netop fået udråbt sit andet album som Årets Bedste af NME. De har en fantastisk evne til at lave fængende hits og det bliver en fest når de spiller om søndagen. Mando Diao er også blevet tilføjet til søndagens spilleplan.

Fredagen er også blev to bands rigere. Det bliver sat garanti på underholdning når Les Claypool tager den seksstrengede bas og resten af Primus med til Aarhus. De får følgeskab af det helt nye stjerneskud Off Bloom. Trioen overraskede til dette års udgave af P3 Guld med deres hit Love To Hate It.

Lørdag har fået en enkel tilføjelse. Her vil garagerockbandet The Kills give en heftig koncert med masser af nerve og intensitet.

” Vi er godt på vej med vores stærkeste program nogensinde, og det reflekterer billetsalget, som vi tidligere har meldt ud kører i historisk hurtigt tempo. Men nu går det faktisk så hurtigt, at vi godt tør garantere, at der bliver udsolgt. Så vil du med til NorthSide 2017, så råder vi til at købe billet før det er for sent.” fortæller talsmand for NorthSide, John Fogde.

Følgende navne er blevet offentliggjort til NorthSide 2017: Radiohead, Frank Ocean, Run The Jewels, Bastille, The 1975, Primus, The Kills, Thomas Helmig, Mø, Veronica Maggio, Mando Diao, Phlake, Liss, Bisse og Off Bloom.