NorthSide tilføjer fire navne til plakaten

Foto: PR

Der blev i den grad lagt hårdt ud, da NorthSide i sidste uge offentliggjorde Radiohead som hovednavn, hvilket resulterede i et billetsalg der gik over al forventning og resulterede i en udsolgt søndag.

Partout billeterne sælger fortsat i et historisk højt tempo, og nu bliver der offentliggjort fire stærke og i den grad forskellige navne, der viser den forskellighed, publikum kan se frem til næste år.

Det ene navn er den amerikanske superduo, Run The Jewels, som består af El-P og Killer Mike. De har tidligere optrådt på Coachella og deres album fra 2014 blev kåret til et af årets bedste af Rolling Stones og Billboard. De spiller om fredagen.

Mø er også blandt de nye navne. Hun blev af Gaffa udråbt som Dronning af Forum og har lavet kæmpehits med Major Lazer og Justin Bieber og ikke mindst solo. Hun spiller om fredagen.

Liss og Bisse er også blandt offentliggørelsen. Liss var nomineret til P3 Prisen i 2016 og vandt Årets Håb til Steppeulven og har turneret i både Europa og USA. Bisse er blevet sammenlignet med David Bowie og C.V. Jørgensen og har siden april 2015 udsendt fem udgivelser som alle har fået flotte anmeldelser.

NorthSide 2017 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 9.-11. juni, og billetter kan købes via NorthSide.dk.