Præsident Obamas darling udgiver album

Esperanza Darling udgiver hendes album “Radio Music Society” den 20. marts

En ny skinnende stjerne med dybe rødder i jazz’en har set dagens lys. Bestemt til at sætte sit aftryk langt ud over jazzens verden. Denne spådom blev bekræftet den 13. februar 2012, da Spading blev den første jazzmusiker nogensinde til at modtage en grammy for “Årets Bedste Nye Artist”, foran navne som Justin Bieber og Drake.

Barack Obama

Selv den amerikanske præsident, Barack Obama, har set lyset. Og i forbindelse med en optræden i Det Hvide Hus er han citeret for at have udtalte følgende foran den forsamlede presse: ” “Isn’t she terrific?  I love listening to Esperanza, she is wonderful!  She is! Congratulations, Esperanza!”

 

Kender danskerne til hende?

Da hun gav koncert på Copenhagen Jazzhouse i 2008, blev den efterfølgende set af 648.000 brugere på YouTube. Så noget kunne tyde på det.

Radio Music Society

Radio Music Society er hendes mest ambitiøse projekt til dato. Alle de 12 sange er ledsaget af konceptuelle musikvideoer, hvilket yderligere udtrykke Esperanzas inspiration og historien bag hvert eneste nummer. Disse videoer gøres tigængelig for køberen ved et lille lækeres klubkort som er pakket med CD’en og aktiveres via nettet. Et forsam på konceptet kan findes her.

Det er hendes 4. album og er tænkt som en ledsagere til hendes seneste album “Chamber Music Society som lå nr. 1 på Billboard’en for Comtemporary Jazz.