Rob Zombie og Marilyn Manson drager på tour sammen

En ting mange længe har håbet på ville ske, bliver endelig en realitet. Rob Zombie og Marilyn Manson tager på turné sammen i Amerika og Europa. Det hele kommer til at ske i efteråret og de co-headliner på den turné de har valgt at kalde for “Twins of Evil”. Udskejelser, teater, skræmmende billeder og et massivt angreb mod alle sanser er, hvad der venter for fansene, når turen først begynder i USA og derefter besøger 10 lande i Europa hvor Danmark er en del af de 10 lande.

Turen begynder den 28. september, når både Zombie og Manson headliner den første dag på Desert Uprising Festival i Phoenix, Arizona, hvor man kan forvente et udfordrende rock’n’roll show af disse ugudelige entertainere, der lukker den amerikanske del af turen i Dallas til Halloween den 31. oktober. For billetsalg og information tjek www.marilynmanson.com eller www.robzombie.com.

“Endelig! Hvorfor tog det så lang tid før den mest oplagte turné endelig blev en kendsgerning?” spurgte Zombie. “Hvis god smag er den største fjende mod stor kunst, ville vi være i stand til at fylde Louvre med denne fucking turné. Vær forberedt på noget ondt!!”

“Jeg har sympati for The Whore of Babylon, som fødte disse to ondskabens tvillinger og denne vederstyggelighed af en turné” siger Marilyn Manson. “Der er ingen babysitter, og ingen der kan reparere hendes livmoder. Hvis Rob Zombie ikke fucker dig op, så gør jeg det.”
“Gem alle stoffer og våben…. Jeg kommer til byen,”
udtalte Manson.

Marilyn Mansons ottende album “Born Villain” gik direkte ind i top ti på Billboards Top 200 Album hitliste og snuppede også førstepladserne på både Heavy Album-listen og Independent Album-listen. “Dette er Manson, når han er bedst” sagde ARTISTdirect. “Han skærer halsen elegant over på alle, der endnu engang får fingeren af ham.”

På Twins of Evil turnéen medbringer Zombie og hans vanvittige band – John 5 på guitar, Piggy D på plads samt trommeslageren Ginger Fish. Deres detaljerede multimedia-produktion incl. hårrejsende teater, robotter, overdimensionerede LED-skærme, en non-stop collage af monster-filmstumper, et kæmpe lysshow og en gigantisk robot, hvor der kommer flammer ud af kroppen, fyrværkeri, vanvittige guitar-riffs og onde trommebeats.

7. august, inden starten på “Twins of Evil” turnéen, udkommer “Mondo Sex Head” – Et album med nye og unikke remix af en række Rob Zombie-klassikere leveret af nutidens største DJ’s heriblandt KoRns Jonathan “JDevil” Davis, Photek, The Bloody Beetroots, †††, Kraddy, Drumcorps, og Ki: Theory på Universal Music. Fans kan downloade en af de nye sange “Thunder Kiss’65 (J-Devil Number of the Beast Remix) på iTunes.

Twins of Evil”-Europaturen ser foreløbig således ud:

26. nov. London, UK
27. nov. Manchester, UK
28. nov. Glasgow, UK
29. nov. Birmingham, UK
1. dec. Luxembourg, Luxembourg
2. dec. Bochum, Germany
3. dec. Amsterdam, Holland
5. dec. Stockholm, Sweden
6. dec. Copenhagen, Denmark
8. dec. Vienna, Austria
9. dec. Munich, Germany
11. dec. Basel, Switzerland
12. dec. Bologna, Italy

Billetsalget begynder torsdag 19. juli kl. 10 gennem BILLETnet.dk, på telefon 70 15 65 65 samt på posthuse.