Roskilde Festival offentliggører spilleplan

Foto: Christian Hjorth

Nu løfter Roskilde Festival endelig sløret for den fulde plan over alle koncerternes tider og scener. Samtidig tilføjes de sidste fire navne også til programmet, som fuldender plakaten med 183 musiknavne på ni scener.

Først lyder dagens nyheder, at legendarisk hiphop fra Hous of Pain, ekstremmetal fra svenske Meshuggah, komisk pop fra australske MEthyl Ethel og elektronisk nattefest med britiske NERO.

Tidsplanmæssigt, byder campingbyens scener, Countdown, Rising og Street på 42 koncerter gennem 3 dage. Når Roskilde Festival for alvor bliver skudt igang om onsdagen af The Orchestra of Syrian Musicians og Damon Albarn på Orange Scene og lørdagen slutter af med navne som MØ og LCD Soundsystem.

”Spilleplanen er den vigtigste vejviser til årets festival, og med 183 koncerter fordelt på ni forskellige scener, er der virkelig mange veje og overraskelser gennem programmet. Og det er uanset om man går efter de store fællesskabsoplevelser på Orange Scene og Arena eller det helt tætte og intime på scener som Gloria og Pavilion.”

Download programmet og spilleplanen her.

Billetter kan købes her.