Selena Gomez kommer til Danmark for første gang

Den 21-årige amerikanske skuespiller og sangerinde Selena Gomez, som blandt andet er kendt for rollen som Alex Russo i Disney Channel serien Magi På Waverly Place, og som Justin Biebers ekskæreste, kommer nu til Danmark, nærmere betegnet Falconer Salen i København den 30. august 2013.

Selena har medvirket i flere Disney Channel film, såsom Projekt Prinsesse og Magi På Waverly Place – The Movie. 2008 var så året hvor hun skrev kontrakt med Hollywood Records, og 3 år efter i juni 2011, udgav hende og hendes band Selena Gomez & The Scene, deres debut album Kiss & Tell, der samme år gik guld i USA. Hun har for ikke så lang tid siden udsendt solosinglen Come & Get It, og til sommer forventes det, at et helt nyt album udgives med den unge sangerinde. I USA har Selena allerede solgt over 10 millioner single i USA og hafr 3 nummer 1 Billboard Dance Singler.

Selena har meget trofaste fans, som kalder sig “Selenators”, og følger hende på de sociale medier i alt hvad hun foretager sig. Gomez har tit selv fortalt, hvor meget hendes fans betyder for hende, og hun sætter meget pris på at have dem bag sig. De danske “Selenators” bønner er nu blevet hørt og hun kommer nu til Danmark i slutningen af årets sommer.

Jeg kunne ikke være mere spændt på at komme igang med at tournere rundt igen, og denne gang bliver det rundt i verden,” udtaler Selena og fortsætter “De forløbne måneder har været meget spændende. Min musik er vokset, og jeg vil gerne have, at mine fans ser en ny side af mig. Jeg kan ikke vente med at se jer alle!”

Billetpriser: kr. 370,- + gebyr
Billetsalget starter fredag 19. april kl. 10:00 gennem livenation.dk, via billetnet.dk, telefon 70 15 65 65, samt på posthuse.