Sommerkoncert med Roxette og Medina

Roxette kommer til Danmark den 21. juli og kan opleves på Cricketbanen ved Brøndby Stadion. Medina optræder samme aften som special guest.

Sammen siden 1986

Roxette har holdt sammen i mere end 25 år og er still going strong. Da makkerparret Marie Frederiksson og Per Gessle, som udgør Roxette, sidst besøgte Danmark i 2011, var det ved en propfyldt koncert på Plænen i Tivoli. Nu vender de igen næsen mod Danmark og gæster Brøndby til sommer.

Udover ABBA, er Roxette Sveriges største popsucces gennem tiderne. Med hits som “It Must Have Been Love”, “Listen To Your Heart” og “The Look” har bandet solgt mere end 60 millioner albums verden over, siden bandet udgav sit første album i 1986.

Nyt album på vej

Marie Frederiksson og Per Gessle spillede og udgav oprindeligt musik hver for sig i Sverige: Per Gessle i bandet Gyllene Tider og Marie Frederiksson som solist. Begge have succes med deres foretagender i hjemlandet, men det var kombinationen af deres talenter, der for alvor skulle bringe dem op på musikverdenens internationale stjernehimmel i midten af 80’erne. Især sangen It Must Have Been Love, som blev brugt på soundtracket til succesfilmen Pretty Woman fra 1990, blev det helt store gennembrud for bandet.

– Det er helt utroligt, jeg fatter ingenting. Når vi kommer til USA, står alle bare og bukker. Det er jo som om, at vi er rigtige rockstjerner, sagde Marie Frederiksson til den svenske avis Expressen, dengang karrieren for alvor tog fart ’overthere.’

I år 2002 blev Marie Frederiksson diagnosticeret med en hjernesvulst, og bandet holdt en lang pause fra musikken. De blev dog gendannet for nylig og udgav deres første studiealbum i ti år, Charm School (2011). Roxette har afsløret, at det niende studiealbum i rækken, Travelling, er på trapperne i marts 2012. læs mere her.

Roxettes diskografi:

1986 – Pearls of Passion
1987 – Dance Passion – The Remix Album
1988 – Look Sharp!
1991 – Joyride
1992 – Tourism
1994 – Crash! Boom! Bang!
1995 – Rarities
1995 – Don’t Bore Us, Get to the Chorus! Roxette’s Greatest Hits
1996 – Baladas En Español
1999 – Have a Nice Day
2001 – Room Service
2002 – The Ballad Hits
2003 – The Pop Hits
2006 – Roxette Hits
2006 – The Rox Box / Roxette 86-06.
2011 – Charm School
2012 –Travelling (kommer til marts)

Billetsalget til koncerten begynder torsdag 1. marts kl. 10 gennem BILLETnet.dk, på telefon 70 15 65 65 samt på posthuse.

Se mere på www.roxette.se og www.medinamusic.dk