Stella Blackrose udgiver nyt album

Stelle Blackrose med den karismatiske sangerinde  Rebecca Armstrong i front, er tilbage med deres andet album “Death & Forever”, der til fulde lever op til de tårnhøje forventninger knyttet til debuten “Kiss The Dirt”.

I starten af 2011 valgte bandet at gå i det kreative hjørne og begyndte at indspille idéer til plade nummer to. De havde den fordel, at de endelig havde et hjemmestudie bygget færdig, hvilket gav muligheden for at eksperimentere med musikken. For første gang handlede det ikke bare om at spille, men også om at lytte og reflektere over den musik, som blev skabt. Det var en spændende og kompromisløs proces, men nogengange grænsede det også op til at anstrengende og nærmest klaustrofobiske.

Vi står tilbage som et anderledes og styrket Stelle Blackrose, end det man kender fra debutalbummet med dets bluesede riffs og rock’n’roll tekster. Debuten var de første spæde skridt, men med tiden lærte vi at gå og også hvilken vej vi skulle gå. For mit vedkommende repræsenterer den nye plade styrke og fornemmelsen af at kunne hvile i sig selv.” Udtaler Rebecca Armstrong.

Bandet ser frem til at resten af verden for lov til at opleve frugten af deres anstrengelser, når det nye album udkommer i Danmark d. 7. maj 2012 på Target Records. I den forbindelse afholder bandet to releasefester, hvor bandet kan opleves live på Stengade i København fredag d. 4 Maj, og på Vershuset i Næstved lørdag d. 5 maj.

Første single fra albummet ”Vultures pt.II” udkommer digitalt mandag d. 26 marts, men man kan allerede nu få en forsmag på youtube herunder: