Stream City klar med nyt album og ny musikvideo

Foto: PR

Det danske rockband, Stream City, som har sin oprindelse på Bornholm, har med deres uhæmmet kreativitet og frembrusende scenetække imponeret mange anmeldere og publikum. Alt dette med to EP’er i baghånden, indehaver af “Månedens Demo” hos GAFFA, samt udnævnelse til “Årets Rock Act” ved Underground Music Awards, er bandet klar til for alvor at træde i karakter med debutpladen HOAX, som udkommer 2. februar 2015. Som en forsmag kan man høre deres nye single, med dertilhørende musikvideo nederst på siden.

Albumtitlen referer udelukkende til det gennemgående tema for sangene, der alle på den ene eller anden måde handler om bedrageri, indbildning, rutiner og accept af noget, der i sidste ende bør forkastes.

En frygtløs blanding af strygere og flabede guitariffs

Albummet er produceret af bandet selv. De har haft selvstændigheden og muligheden til at gå deres helt egen vej, for at skabe et originalt og gennemført musikalsk udtryk, der er melodisk, energisk og gøglet, med kompositioner af en frygtløsblanding, med dragende violiner, flabede guitariffs, overlegne basgange og komplekst trommespil. Hertil et lyrisk univers bestående af skæve og samfundsobserverende tankestrømme, der søger at prikke til lytterens standpunkter og invitere til analyse og reflektion.

En velment reminder om virkeligheden

Stream Citys musik er en velment reminder om den virkelighed, vi oplever, som endegyldigt kun er vores egen perception af omgivelserne, og at vi derfor bør reflektere mere over den.

Stream City forventes at tage på omfattende dansk tour i foråret 2015.