Surfact afslører detaljer om nyt album

Surfact har i alt udgivet 3 albums. Albums der er fyldt med distortion og masser af attitude. Nu har Surfact endnu engang været i studiet for at indspille noget nyt, men denne gang er kablerne og distortion gemt væk, og den 4. november udgiver Surfact et akustisk opsamlingsalbum med deres bedste sange.

Ideéen opståede ved en tilfældighed. Surfact var i færd med at booke en tour i Tyskland tilbage i juni måned, men af økonomiske og logistiske årsager, var bandet nødsaget til at tage et forenklet set-up med til de relativt små spillesteder. Bandets oplevelse af deres egne sange, samt publikums reaktioner på koncerterne, valgte Surfact at tage skridtet videre.

Om projektet udtaler Jesper Storgaard “Sangene blev omarrangeret til et akustisk set-up, og det var som at blive genforenet med en gammel flamme. Sangene fik helt nyt liv og nærvær, og publikum var begejstrede. Det var en fed oplevelse, og vi kunne mærke, at denne plade bare skulle laves.”

Bandet har været i en produktiv face, og det var en udfordring for dem at udvælge de 11 sange, der til sidst fik en plads på Unamplified. Bandet puster nyt liv i sangene, og lytteren vil opdage nye facetter af bandets lyd, som indtil nu har været gemt god væk bag distortion og rocksovs. De 11 sange er genkendelig, men dog alligevel hørbart anderledes. De stærke melodier og de delikate kompositioner får her lov til at stå alene uden den elektricitet, som normalvis udgør bandets rygrad.

Tracklist

1. Song of Remorse
2. The Pace
3. All Night Overload
4. Feeding The Beast
5. Atmosphere
6. Absolutely Shameless
7. Soulslide
8. Higher Ground
9. What You Are
10. Last Mile
11. Mindslave