Surfact stopper

Det bliver nu en af de mere vemodige koncerter af slagsen, når Surfact for sidste gang i karrieren står på High Voltages scene i København den 9. maj 2014. Bandet har nemlig nu meddelt at de indstiller karrieren med følgende meddelelse:

“Det er med blandede følelser, vi i fællesskab har besluttet at stoppe Surfact. Bandet har været vores altoverskyggende holdepunkt i henimod 10 år, hvor vi har kæmpet for det endelige gennembrud. Det blev dog kun ved “lige ved og næsten”, og vi har ikke længere den gejst, det kræver at fortsætte med samme passion fremadrettet. Når det ikke er tilfældet, vil vi hellere stoppe nu med æren og glæden i behold! Vi er super taknemlige for de uforglemmelige oplevelser vores lange rejse i rockmusikkens tjeneste har bragt. Det har fandme været sjovt, og vi fik realiseret mange ambitioner undervejs. 300 koncerter og 4 albums er det blevet til. Lidt af en drengedrøm alligevel! Tak til alle, der har arbejdet for os og troet på os og ikke mindst tak til alle spillesteder, festivaler og selvfølgelig fans, der har været der for os! Vi vil slutte af med maner, med en ‘farvel og tak’ koncert på High Voltage den 9. Maj. Kom og rock med os en sidste gang!
Endnu engang – Tusind tak for rejsen” – Surfact

Bandet sluttede ellers flot af med deres akustiske abum “Unamplified” som også virkede som et best of album. Dette album gav vi 4,5/6 stjerner med ordene “De nye kompositioner er gennemførte på et højt plan (…)”

Os på Shoutoutmusic ønsker dem god vind fremover.