The Dreams ude med ny single

Det har efterhånden stået stille, og få har hørt fra det færøske rock band The Dreams, siden de var på deres sidste tour i Tyskland. Nu er de klar med en ny single til sangen Head Down Tired, som er forløber til det kommende album, som endnu ikke har fået udgivelsesdato eller titel.

2008 var et godt år for bandet. Først fik de deres gennembrud med sangen La’ Mig Være, senere blev de det første danske band, som havde en sang (Backstabber red.) liggende på Boogies (musikprogram på DR1 red.) hitliste i 10 uger i streg, hvilket kun er sket for et andet band udover The Dreams – Nemlig det tyske storhittende band Tokio Hotel. Efterfølgende udgav de i 2010 Revolt, som gav dem muligheden for at opvarme for blandt andre Paramore og Tokio Hotel, og senere en promoverings tour i Tyskland, hvor de spillede i nogen af Tysklands største byer, samt en efterfølgende support tour, hvor de opvarmede for det tyske hardcore rockband Emil Bulls.

Deres planer for året er at finde ny booker, så de kan komme rundt og tournéer i det danske land og forhåbentlig også komme til udlandet og spille. Udover det, er de i øjeblikket ikke interesseret i at finde pladeselskaber, trods det faktum at de næsten er færdig med deres næste album. Istedet går de med overvejelser om at udgive singler på sider hvor det er muligt at downloade det gratis