The Killers er klar med nyt album

The Killers er nu klar med deres 4. studiealbum, som har fået titlen “Battle Born”, som udkommer den 17. september. Allerede nu er det muligt at få en smagsprøve på det nye album, da den første single “Runaways” allerede er sat i rotation på diverse radiostationer.

“Battle Born”, er opkaldt efter dekorationen på Nevadas flag og deler derudover navn med bandets indspilningsstudie.
De fire bandmedlemmere fra Las Vegas Vegas Brandon Flowers (vokal/keyboard), Dave Keuning (guitar), Mark Stoermer (bas), og Ronnie Vannucci (trommer) turnerede med Day & Age i 18 måneder, hvor de optrådte på spillesteder som Royal Albert Hall og Madison Square Garden samt headlinede store festivaler over hele verden. Efter den tur, havde de på verdensplan solgt mere end 15 millioner plader af deres albums “Hot Fuss”, “Sam’s Town” og “Day & Age”, og var dermed et af verdens største rockbands.

Om albummet har Brandon udtalt: “Det er det sværeste jeg nogensinde har lavet, uden tvivl. Vi har aldrig brugt længere tid på at lave et album, som vi har nu, og jeg har aldrig nogensinde brugt så meget tid på teksterne. Vi troede vi havde nok sange, men så indså vi at det alligevel ikke var en realitet alligevel, så vi var nødt til at gå igang igen, indtil vi var helt sikre på at være færdige.”

Albummet er blevet til i løbet af det sidste halvandet år og har blandt andet, Daniel Lanois, Steve Lillywhite, Damian Taylor, Stuart Price og Brendan O’Brien på producerlisten.