• Home »
  • Nyheder »
  • The White Album er klar med nyt materiale og klar til danmarksturné

The White Album er klar med nyt materiale og klar til danmarksturné

Foto: PR

The White Album udgav debutalbummet The Quiet Strum tilbage i 2014, som affødte mange anmelderroser med referencer til bl.a. Fleet Foxes og Bon Iver. De har nu været i studiet for at indspille albummet Songs From The Sun, der udsendes 17. februar.

Allerede far idag kan man høre en forsmag på de nye toner fra trioen i form af den stilsikre single One By One, som er en kærlighed til lyden fra 70’erne. Den kan høres på forskellige streamingtjenester her.

Vi er dybt forelskede i plader fra 70´erne, og man kan sikkert lede tankerne hen på fx Fleetwood Mac, når man hører den nye single. Det kommende album er generelt mere udadvendt, indspillet med en livefeeling, inpireret af vore mange koncerter de senere år, udtaler sanger og guitarist Frederik Vedersø og tilføjer om singlen : “den indeholder en række følelsesmæssige statements, fragmenterede billeder revet ud af kontekst, hvor det overordnede tema kan være dilemmaet i valget mellem at “face og embrace” det nye eller gemme sig i det sikre“. 

Samtidig med offentliggørelsen af det nye album, kan de også offentliggøre en større turné umiddelbart efter udgivelsen af det nye album.

Turnéplan:
23/2 Harders, Svendborg
24/2 Paletten, Viborg
25/2 Bygningen, Vejle

02/3 Fermaten, Herning
03/3 Musikkens Hus, Aalborg
04/3 Sønderborghus

10/3 Posten, Odense11/3 Tobaksgården, Assens

16/3 Turbinen, Randers
17/3 Radar Århus
18/3 Kappelborg, Skagen

23/3 Gimle, Roskilde
24/3 Gribskov Kulturhus
25/3 Musikhuzet, Rønne

30/3 Bruunske Pakhus
31/3 Stars, Vordingborg
01/4 Lille Vega, København