Thin Lizzy opvarmer for ZZ Top

Så er det endelig offentliggjort at Thin Lizzy skal opvarme for ZZ Top når de gæster Cricket banen ved Brøndby stadion tirsdag den 24. juli.

Thin Lizzy blev dannet i 1969 i Dublin, og blev op gennem 70’erne et af de mest populære hardrock bands. Med den karismatiske forsanger Phil Lynott i spidsen stod de bag kæmpehits som bl.a. Jailbreak, The Boys Are Back in Town og Whiskey in the Jar, og op gennem 70’erne udgav de en stribe klassiske rock-albums, der har tjent som væsentlige inspirationskilder for bands som for eksempel Metallica, Guns’n’Roses og Bon Jovi.

Bandet var præget af interne uenigheder, hyppige udskiftninger og et heftigt misbrug af blandt andet alkohol og heroin, der førte til at bandet blev opløst i 1984. Phil Lynott reagerede med en kæmpe nedtur, som resulterede i hans død i 1986. i 1991 besluttede en række af de gamle medlemmere at danne den såkaldte klassiske besætning, for at indspillet et nyt nummer. Fem år senere turnerede bandet så igen. Genforeningen holdt i fire år indtil de igen gik hver til sit. Siden 2004 har Thin Lizzy dog igen turneret med jævne mellemrum, nu centreret om det originale medlem Simon Downey.

Billetsalget til koncerten er i gang gennem BILLETnet.dk, på telefon 70 15 65 65 samt på posthuse