Thirty Seconds To Mars klar med nyt album

“Love, Lust + Faith” er titlen på det nye album fra Thirty Seconds To Mars og udkommer d. 21 maj 2013.  Albummet er skrevet og indspillet rundt om i verden, blandt andet i Europa, Indien og i bandets studie i Californien. “Love, Lust + Faith” er produceret af bandets egen forsanger Jared Leto, sammen med Steve Lillywhite, (U2, The Rolling Stones, Peter Gabriel), som har co-produceret fire af albummets 12 numre. Lillywhite var også med som producer på deres sidste album “This Is War”.

Jared Leto (forsanger) fortæller: “Dette er mere en en evolution. Det er en helt ny begyndelse. På den kreative side, er vi kommet et helt andet sted hen, hvilket er spændende , uventet og utroligt inspirerende.”

Thirty Seconds To Mars har altid været kendt for at lave spektakulære aktiviteter omkring deres album-releases og denne gang er bestemt ingen undtagelse! I samarbejde med NASA bliver singlen “Up In The Air” derfor spillet for første gang i dag, –  i rummet. Det kommer i bogstaveligste forstand til at foregå på den internationale rumstation, (International Space Station).  Bandet kommer til at stå ved kontroltårnet i Houston, mens tracket bliver spillet og vil efterfølgende lave en Q&A med Tom Marshburn, som er en af astronauterne ombord på rumstationen. Fans har bidraget med spørgsmål til chatten, som kan ses live i dag, i mellem 12.10-12.25 CST (18.10-18.25) via www.vyrt.com og http://www.nasa.gov/ntv. Den første kopi af singlen er netop blevet transporteret ombord på SpaceX, som fungerer som cargo til rumstationen. Og, som om det ikke skulle være nok, så har borgmester i Houston, Annise D. Parker, proklameret, at det i dag er THIRTY SECONDS TO MARS-dag.

Albumcoveret til det nye album blev idag offentliggjort via bandets sociale medier. Det er den anerkendte kunstner Damien Hirst der står bag.

Love, Lust + Dreams er efterfølgeren til albummet This Is War som blev udråbt til “An Artistic Triumph” af Alternative Press, og blev med albummet og den efterfølgende turné, en del af Guiness World Records med over 311 koncerter i 60 lande.

Tracklist:

1. Birth
2. Conquistador
3. Up In The Air
4. City Of Angels
5. The Race
6. End Of All Days
7. Pyres Of Varanasi
8. Bright Lights
9. Do Or Die
10. Convergence
11. Northern Lights
12. Depuis Le Début