Tinderbox klar med de første navne til MagicBox scenen

Foto: PR

Tinderbox er klar med en julegave til alle MagicBox-fans i form af de første seks navne. De ene af navnene er den svenske superduo Galantis, som desværre måtte aflyse til årets udgave af Tinderbox. Den verdensberømte house-DJ Martin Solveig fra Frankrig vil også være at finde på scenen.

Blandt de mange internationale kunstnere, som også tæller den hollandske duo W&W, schweiziske DJ Nora En Pure, vil Kongsted også være at finde på MagicBox-scenen i 2017.

”Folk kan godt begynde at glæde sig til næste års MagicBox, for som de første seks navne sætter en tyk streg under, så bliver det endnu en gigantisk fest. Vi er vildt stolte over at kunne trække danske og internationale stjerner til Odense, og vi glæder os til at præsentere Galantis, Martin Solveig, W&W, RL Grime, Nora En Pure og Kongsted for vores publikum. Det bliver helt sikkert et brag på MagicBox-scenen, hvor der hvert år skabes en særlig fest, når stjerne-DJ’s indtager scenen og sammen med publikum får energien til at eksplodere,” siger Tinderbox’ pressetalsmand, Morten Hopballe.

Tredje udgave af Tinderbox løber af stabelen 22.-24. juni 2017, og på www.tinderbox.dk kan man købe både partoutbilletter, endagsbilletter samt årets julegave-idé; nemlig et Tinderbox-gavekort.