Tinderbox klar med mere rock og legendarisk pop

Foto: PR

Når Tinderbox i 2017 for tredje gang åbner for portene ind til festivalpladsen i Tusindårsskoven, vil et af verdens største rockbands spille. Når Kings of Leon spiller fredag aften, vil publikum kunne glæde sig til hits fra alle syv albums.

”Vi er helt oppe at ringe over at kunne præsentere Kings of Leon på næste års Tinderbox. De er et af de sidste ti års største, bedste og mest medrivende rockbands, og det er et band, der har stået meget højt på vores ønskeliste siden Tinderbox’ start, og som vi er overbevidste om, at vores publikum vil elske. Og så er det et rockband, der i den grad leverer varen,”  siger Morten Hopballe, Tinderbox’ pressetalsmand.

Tinderbox har også netop tilføjet legendariske Pet Shop boys. Den britiske duo har opnået intet mindre en 22 top 10-hits i Europa. Med sig tager de et sceneshow, som er designet af Es Devlin, der senest har lavet shows til Beyoncé og Kanye West. Duoen fester løs lørdag efter.

Sidste navn for nu er amerikanske Jimmy Eat World. De har siden gennembrudet i 2001 været leveringsdygtige i skarpe og fængende guitarbårne sange, hvor albummet Futures for alvor tog fat i den store liv og leverede 11 sange, der passer perfekt til festivaler. De rocker løs om fredag.

Dermed er følgende navne:

Torsdag: Kim Larsen & Kjukken, Die Antwoord, Tove Lo og Magtens Korridorer

Fredag: Kings of Leon, Jimmy Eat World, Thomas Helmig og Suspekt

Lørdag: Pet Shop Boys, Lukas Graham og Martin Garrix