Two Gallants gæster Århus og København

Tyson Vogel og Adam Stephens, som tilsammen danner folk rock-duoen Two Gallants gennem 10 år, kommer til både Århus den 13. november og København den 12. november. Da duoen blev dannet, var de kun 21 gamle og begge sangere og sangskriver, men dengang havde de to barndomsvenner allerede lavet musiksammen i ni år.

Duoen spiller en blanding af americana og simpel storby-blues, og i hvert eneste snummer spiller de som gjaldt det livet i hvert eneste nummer. Adam Stephens flossede Bob Dylan-agtige vokal er midtpunkt i et sparsomt instrumenteret univers, hvor desperation, forbitrelse og autencitet er nøgleord.

Udover et par nu udsolgte egenudgivelser i den spæde start, har Two Gallants udenst tre album siden 2004. Debuten “The Thrones” udkom på Alive Records, mens “What The Toll Tells” fra 2007 udkom på Sadde Creek. Begge albums vakte pæn opsigt, og Two Gallant turnerede heftigt i såvel USA som i Europa, hvor de bl.a. spillede på Leeds og Reading festival, ligesom de også var på besøg i Lille Vega i København.
I år udkommer deres fjerede album, som har fået titlen “The Bloom and the Blight”, der 4. september udsendes på ATO Records. Albummet kommer efter en årelang pause mellem Vogel og Stephens, hvor de hver især har afprøvet nye musikalske veje og tacklet personlige udfordringer. “The Bloom and the Bright” bryder ifølge duoen med tidligere udgivelser ved at være mere rå og knap så blues- og folk-relateret. Begge medlemmer levere numre til albummet og har en fortid som punk- og grunge-fans.
Hvordan lyden af Two Gallants er i 2012, kan man høre på deres første singe “Broken Eyes”, som er ude, men elers må man vente til september og ikke mindst til sommer når de gæster det danske land
Billetsalget begynder fredag 20. juli kl. 10 gennem Billetlugen og E-billet.