Volbeat giver koncert i Telia Parken

Foto: PR

Volbeat har netop annonceret at de i august 2017 iscenesætter bandets største headline koncerter til dato. De tager ud med en vision om at hæve barren til det næste niveau. De spiller i alt 10 eksklusive stadion- og udendørskoncerter i syv forskellige lance med et sætliste, som kommer til at rumme numre, der hidtil ikke har været at finde på bandets repertoire og aldrig spillet live.

Volbeat er allerede begyndt med den kreative proces er allerede begyndt og det bliver med målet om at levere deres mest ambitiøse produktion til dato med en historisk aften i Danmarks nationalarena, Telia Parken den 26. august.

“Vi bestræber os altid på at vokse på hver tour. Det er af afgørende betydning for os at blive ved med at hæve barren, og give vores fans en unik oplevelse, for at vise vores taknemmelighed for den støtte de gang på gang viser Volbeat. Det bliver en helt speciel oplevelse for os og vores fans at optræde med en sætliste, der indeholder både gamle hits og nye numre vi aldrig har optrådt med live. Det her bliver en helt usædvanlig omgang, som vi alle ser frem til at føre ud i livet.” Fortæller Michael Poulsen

Udover Volbeat, vil diverse special guests blive offentliggjort løbende.

Billetter
Billetpriser i Telia Parken: PL1 610 / PL1U (inderplæne) / PL2 470 / PL3 320 kr. + gebyr
Forudbestilling af koncertbilletter bliver tilgængeligt fra den 30. november kl 10:00 via bandets fanklub ”Rebels & Angels”: http://www.volbeat.dk/en/exclusives/.
Den 1. december kl. 9:00 følger det officielle billetsalg via http://volbeat.tickets