Volbeat spiller i Danmarks to største arenaer

Volbeat vender tilbage til Danmark, når de i slutningen af november gæster henholdsvis Boxen den 23. november og Forum den 14. november.

Tidligere på året, formåede Volbeat at spille for fem udsolgte danske klubber på rekordtid, og bandet glæder sig nu til at komme tilbage til Danmark, med en storslået produktion. Siden de første koncerter i Danmark med den nye guitarist Rob Caggiano har Volbeat turneret massivt i USA og Canada og hele sommeren er afsat til at stå på Europas største festival-scener. Bandet har derfor haft rig mulighed for at få integreret de nye numre i deres set list og glæder sig til gensyn med de danske fans.

Outlaw Gentlemen & Shady Ladys gik direkte ind som nummer 1 på den danske albumhitliste ved release i Danmark, og har iøvrigt ligget der siden. Men udlandet har også for alvor fået øje på bandet. De kom, som første danske band siden Aqua, ind på den amerikanske salgslistes Top 10 og albummet gik endvidere ind på en førsteplads på albumsalgslisterne i Canada, Tyskland, Norge, Schweiz og Østrig!

Dette er fantastisk og noget vi næsten ikke kan fatte. Det er vanvittigt, at ​​vi gjorde det. Men det er vigtigt at sige, at vi ikke kunne have gjort det uden vores fans støtte og dedikation. Den support vi oplever er noget vi er meget stolte af og glade for,” udtaler forsanger Michael Poulsen.

Volbeats oprindelige trio består af Michael Poulsen (vokal/guitar), Anders Kjølholm (bas) og Jon Larsen (trommer) og har for ganske nylig fået følgeskab af den tidligere Anthrax/The Damned Things guitarist Rob Caggiano, der har produceret albummet med bandets ’faste’ samarbejdspartner Jacob Hansen.
Bandet står igen på scenen i Boston 1.maj. Denne koncert ligger ca. 2/3 inde i deres 46 koncertlange turne i USA.

BILLETSALGET STARTER: fredag 3. maj kl. 10:00
BILLETPRIS: 265,- + gebyr
BILLETSALG: Billetlugen.dk / 70 263 267 og FONA butikker