Walisisk singer-songwriter giver Adele kamp til stregen

Først var det Norah Jones der debuterede i 2002, dernæst var det Katie Meluas tur i 2003 og til sidst Adele. Nu er det så blevet walisiske Jodie Marie, der debuterer med et album, som vil give de tre stjerner kamp til stregen.

Jodie Marie er opvokset i Wales i byen Pembrokshire med bølgende landskaber og vilde naturstrande. Langt fra og uinteresseret i de store pop charts som til tider præger mediebilledet. Jodie Marie afspejler i hendes musik den storslåede natur og samtidig en afsondrethed fra omverdenen som den slags steder dikterer.

Mountain Echo

På albummet “Mountain Echo”, er hendes sange skrevet som samtaler mellem mennesker, og som indre og ydre konflikter i hendes unge liv, hvilket kommer til udtryk i hendes lyd og ægte lyrik. En lyrik som rækker langt ud over hendes 19 år.

Bernard Butler (Duffy, Suede) og Ed Harcourt (Paloma Faith) har været med til at komponere Jodies debutalbummet, og langt størstedelen af numrene på “Mountain Echo” er indspillet live efter den klassiske metode uden redigering af lyden. Således Således indfanges den energi og de følelser stærkt, som kommer til udtryk albummet i gennem. En ellers sjælden tilgang i dagens musikindustri.

Den amerikanske presse skrev blandt andet:

“En ren og klar fængende stemme … uforglemmelige, hjerteskærende”
The Times

“Med en hudløs, lyrisk oprigtighed, er hun et oplagt bud på en kommende stjerne i dette årti”
The Sunday Times

“… Moderne mini-klassikere, som tyder på, at Jodie Marie virkelig kunne blive en af ​​de helt store sangere for det brede publikum i dette årti”
MOJO

Albummet udkom internationalt på Universal Music den 5. marts.