X Factor Finalen 2013: Det skal de synge i aften

Der er i skrivende stund knap 4 timer til det store show går løs i BOXEN i Herning. De sidste tre deltagere i Danmarks største underholdnings show er Chresten, Wasteland og Karoline. DR er meget hemmelighedsfulde omkring aftenens program, blandt andet hvilke professionelle kunstnere de 3 finalister skal synge sammen med.

Første runde

I den første runde, altså mellem klokken 20 og 21, starter Chresten festen op med sangen Where Did YOu Sleep Last Night oprindelig lavet af Nirvana, og den blev spillet til MTV Unplugged for præcis 20 år siden.
Efterfølgende er det Wastelands tur til at gå på scenen for at overbevise de mange seere. De skal optræde med Shaka Loveless’ Ikke mere tid. Shaka er iøvrigt ham der også har skrevet Wastelands vindersang, som de måske optræder med i anden runde.
Til sidst er det Karolines tur. Hun optræder med nummeret Glass, som er skrevet af den danske sangerunde MØ.

Vi gætter på ShoutOutMusic på at det også er her finalisterne skal optræde med de professionelle musikere, som blandt andet er Mads Langer, Burhan G, Marie Key, Panamah og Rasmus Walter.
Et gæt er at Wasteland optræder med Mads Langer, da de tidligere optrådte med Fact-Fiction. Chresten kunne optræde med Marie Key og Karoline med Burhan G.

Anden runde

Anden runde skal 2 af de 3 finalister, synge deres egne sange. Wasteland skal måske optræde med sangen 40.0o0 Feets On The Ground, som er skrevet i samarbejde med blandt andet Shaka Loveless. Karoline skal måske optræde med hendes Det Er Her Vi Bor, som er skrevet i samarbejde med Grand Prix veteranen Lisa Cabble og Andreas Sommer. Sidst men ikke mindst, skal Chresten måske optræde med Let Go, som er skrevet i samarbejde med Ida Corr, og hendes faste producer Jesper Siedelmann.